Úterý, 22 října, 2024
More
    DomůAktualityBydleníKonzolový stolek bude šperkem vašeho domova

    Konzolový stolek bude šperkem vašeho domova

    Přemýšlíte, čím vyplnit prázdný kout obývacího pokoje nebo chodby? Vsaďte na konzolový stolek, který skvěle dotvoří místnost a neupřete mu i celou řadu praktických funkcí.

    Konzolové stolky se vyznačují užší hloubkou, napasujete je tak i do menších chodeb nebo pokojů. Výhodou je, že mohou působit minimalisticky, a přitom prostor zútulnit několika dekoracemi, které byste rádi vystavili. Představují tak ideální kompromis mezi regály, obývacími stěnami či knihovnami.

    Konzolové stolky jsou ideální do chodby

    Můžete-li si dovolit další kousek nábytku v chodbě, vězte, že právě konzolový stolek zde udělá velkou parádu. Do předsíní je ideální z několika důvodů. Vypadá skvěle v kombinaci se zrcadlem, které pomůže interiér doplnit a zároveň odlehčit. Může sloužit také jako odkládací prostor pro klíče nebo kabelku kdykoliv se vrátíte domů. Do zásuvek a šuplíků zase můžete skrýt věci běžné potřeby, které nechcete mít na očích. Pojme tak třeba krémy na boty, papírové kapesníky nebo tašky na nákup.

    Čestné místo představuje také pracovna

    Kromě chodeb je konzolový stolek ideální do pracoven a pracovních koutků. Jemně zvýrazní celý prostor a dodá mu styl. Pokud k práci potřebujete čistý stůl, pak právě odkládací stolek může posloužit k uložení drobnějších dekorací, pokojových květin nebo knih, které potřebujete k práci. Jen to s dodatečnými předměty nepřehánějte, aby i nadále stolek sám o sobě vynikl a nebyl jen odkladištěm nepotřebných věcí.

    Ať už do pracovny, obýváku nebo na chodbu, stylové konzolové stolky můžete vybírat třeba na Iodesign.cz. Kromě nich tam najdete celou řadu dalšího designového nábytku, který z vašeho bytu udělá skutečný domov.

    Pro elegantní obývací pokoje je jako stvořený

    Chcete-li doplnit obývací pokoj dalším kusem nábytku, ale nechcete jej zbytečně zahltit, konzolový stolek je opět skvělým řešením, jak vyplnit prostor tak, aby byl decentní a přitom útulný. V obývacím pokoji na něm můžete vystavit třeba rodinné fotky, budete jej tak mít neustále na očích.

    Nezapomínejte stolek sladit s celkovým stylem pokoje. Kromě barev je dobré zohlednit i materiály. Pokud jste fanouškem industriálního stylu a už nyní váš interiér zdobí kovové regály, i stolek tomu přizpůsobte. Stejný případ platí, pokud máte spíše masivní kusy nábytku.

    - Reklama -

    Must Read

    - Reklama -spot_img